Gör vackra tunna fjärilar av fondant eller gummipate med denna Katy Sue form. Fjärilarna är perfekta för att dekorera bröllopskakor. Formen utvecklas tillsammans med tårtkonstnären och den internationella läraren Ceri Griffiths. Formarna i Cake System-serien är byggstenarna i de kungliga isbildningsteknikerna i fondant eller sockerpasta!
I den här spännande formen har de tagit roselementen från Creative Cake System och miniatyriserat dem ner till tre olika skalor, för de som skapar kakor, miniatyrbröllopskakor, cake pops eller miniatyrkakor för hantverksprojekt och kort gör detta perfekt. Den fin detaljerade designen av denna Katy Sue-form ger perfekta resultat varje gång.
Formen är enkel att använda och kan användas med sockerpasta, flowerpaste, modelleringspasta, marsipan, choklad, godis och kokt socker. Förutom detta kan formen också användas för hantverksprojekt. Du kan använda den också med kall porslin, salt deg, lufttorkande leror och präglingspulver. Vi rekommenderar att du använder formen för matprojekt eller för hantverksprojekt, inte för båda.
Så här använder du: skjut fondant in i formen utan att fylla över. Skrapa bort överflödig fondant så att du kan se designkonturen. Damma lätt med majsstärkelse för att underlätta frigöringen.
Tvätta och torka formen väl före användning. Formen är ugnsäker (till 200 ° C) och passar för diskmaskinen.
Katy Sue-formarna är gjorda av livsmedelssäker silikon och tillverkas i sin egen fabrik i Storbritannien. Designerna är skulpterade i hus, har vunnit många priser i USA och Storbritannien och är en upphovsrätt till Katy Sue Designs Ltd ©.