Med denna Katy Sue Mold Creative Cake System Rope Border kan du göra vackra dekorationer. Denna form är utvecklad tillsammans med tårtkonstnären och internationella läraren Ceri Griffiths.
Formen är lätt att använda och kan användas med sockerpasta, gumpaste, modelleringspasta, marsipan, choklad, godis och kokt socker. Utöver det kan formen även användas för hantverksprojekt. Du kan också använda den med kallt porslin, saltdeg, lufttorkande leror och präglingspulver. Vi rekommenderar att du använder formen till matprojekt eller till hantverksprojekt, inte till båda.
Så här använder du: tryck in fondant i formen utan att överfylla. Skrapa bort överflödig fondant så att du kan se designkonturen. Vänd och släpp utsmyckningen försiktigt. Pudra lätt med majsmjöl för att underlätta frigöringen.
Tvätta och torka formen väl före användning. Formen är ugnssäker (till 200°C/392°F) och lämplig för diskmaskin.
Katy Sue-formarna är gjorda av livsmedelssäker silikon och tillverkas i deras egen fabrik i Storbritannien. Designen är skulpterad i egen regi, har vunnit många utmärkelser i USA och Storbritannien och är upphovsrätt till Katy Sue Designs Ltd©.
Storlek stort rep: ca. 19,6 x 1 x 0,6 cm.
Storlek medium rep: ca. 19,6 x 0,7 x 0,5 cm.
Storlek litet rep: ca. 19,6 x 0,5 x 0,4 cm.