Degen kan även användas som pajskal, till exempel till en äppelpaj!
Blev det deg över? Släng inte, degen kan förvaras bra i frysen.
- Skapa enkelt krispiga kakor med denna bakblandning.
- Tillsätt bara smör och ägg för att skapa en fast deg. Degen kan användas till kakor eller ett knaprigt pajskal.
- Snyggt jämna och platta kakor som gör dem perfekta att dekorera med fondant eller royal icing.
- Innehåll: 500 gram.
Beredning: Ingredienser måste vara i rumstemperatur. Knåda 500 g mix, 150 g (grädde) smör och 1 ägg (50 g) till en fast deg. Låt den stelna i kylen i minst 1 timme. Värm ugnen till 180°C (varmluftsugn 160°C). Kavla ut degen på en mjölad plan yta (3 mm tjock), skär ut kakorna och grädda dem i mitten av ugnen i ca. 12 minuter tills de är gyllene. Låt kakorna svalna och dekorera efter önskemål. Lämplig för ca. 25 kakor à 7-10 cm, beroende på tjocklek och form.
Ingredienser: vetemjöl , socker, dextros ( vete ), glukossirap (torkad), jäsningsmedel: E450, E500, arom ( mjölk ).
För allergener, se ingredienser i fet stil .
Kan innehålla spår av: ägg , soja och lupin .
Förvaring: förvara på en sval och torr plats. Denna produkt är: Halal-certifierad.