Gelatinpulver är lämpligt för att binda och stärka grädde, mousse, bavarois, pudding och fruktgeléer. Per liter produkt behövs 20 gram gelatinpulver för att få en bra förstärkning och 40 gram för en lös pudding.
- Rent bovint gelatinpulver med en blomning på 150. Inga tillsatser.
- Lämplig för att binda och stärka grädde, mousse, bavarois, pudding och fruktgelé.
- Per liter behöver du bara 20 gram produkter för en bra förstärkning.
- Innehåll: 60 gram.
Ingredienser: nötköttsgelatin (E441). Bloom 150. Halalcertifierad.
Beredning: Tillsätt den nödvändiga mängden gelatinpulver till vätskan. Värm till 40°C så att gelatinet löser sig. Varning: koka inte! Låt blandningen svalna och stelna i kylan.
Gelatin kan inte användas i kombination med följande färska frukter: ananas, kiwi, papaya, mango och ingefära.