- Denna kakmix ger dig perfekt jämna, platta glutenfria cupcakes med en utsökt vaniljsmak.
- Tillsätt bara ägg och smör för att skapa dessa fluffiga, fuktiga och gyllenbruna cupcakes. Muffinerna har redan en utsökt vaniljsmak, men kan ges unik smak med FunCakes smakpastor.
- Dessa snyggt jämna och platta cupcakes är perfekta att dekorera med fondant eller en fin smörkrämsvirvel.
- Förvara i rumstemperatur på en torr plats, utsätt inte för temperaturförändringar och värmekällor.
- Innehåll: 500 g.
FunCakes glutenfria blandningar tillverkas i en glutenfri anläggning. FunCakes kan garantera att blandningarna innehåller mindre än 20mg / 20ppm gluten per kg. De flesta personer med celiaki eller glutenkänslighet kommer inte att få några symtom med denna låga mängd. Därför kan alla som följer en strikt glutenfri diet njuta av de säkra bakblandningarna från FunCakes.
Förberedelse: Värm ugnen till 170°C (varmluftsugn 150°C). Ingredienser måste vara i rumstemperatur. För 20-24 cupcakes: blanda 500 g mix, 200 g smör och 250 g ägg (5 st). Mixa på låg hastighet i 3 minuter till en slät smet. Fyll formarna. Grädda i 30-35 minuter. Föredrar du att göra mini cupcakes? Med 500 gram Mix for Cupcakes kan du göra ca. 40-48 mini cupcakes. Grädda cupcakes i ca. 12-15 minuter, använd muffinsplåt för bästa resultat. Mixen funkar även till tårtbotten (25 cm) Grädda kakan i 150-160°C (varmluftsugn) i ca. 60-70 minuter.
Ingredienser: socker, rismjöl, stärkelse (majs), fuktighetsbevarande medel: E420, stärkelse (ris), jäsningsmedel: E450, E500, emulgeringsmedel: E475, E471, förtjockningsmedel: E412, E466, salt, surhetsreglerande medel: E575, arom.
Kan innehålla spår av: ägg , soja , mjölk .
Denna produkt är: Halal-certifierad, glutenfri.