Glycerin är en mångsidig produkt. Håller kakan fräschare längre, förbättrar konsistensen av hemgjord fondant, förhindrar kristallisering av socker och kan förhindra att smörkräm torkar ut.
- Tillsätt ett par teskedar glycerin i din kaksmet innan du gräddar för att hålla kakan fräschare längre. Lite glycerin i royal icing ger glans och förhindrar din glasyr att stelna hårt och torrt. Det gör den glasyren lättare att applicera.
- Förhindra kristallisering av socker genom att tillsätta glycerin vid uppvärmning av socker och vatten till hög temperatur. Glycerin fungerar även som mjukgörare i fudge, tryffel och kola.
- Glycerin kan förhindra att smörkräm torkar. Den håller din smörkräm silkeslen och hjälper till med att fästa strössel eller dekorationer på din tårta.
- Förbättrar konsistensen och smidigheten hos hemmagjord fondant. Det kan också hjälpa till att mjuka upp äldre och stel fondant, tillsätt några droppar och vik den genom din fondant tills den är slät.
- Innehåll: 120 gram.
Ingredienser: glycerol (100%). Denna produkt är Halal-certifierad.