FunCakes sockerpasta är mycket flexibel, smidig och lätt att använda på grund av sin fina struktur och formbarhet. Sockerpastan är ganska mjuk och härdar helt efter bearbetning, den är snövit och har en utsökt vaniljsmak. Sockerpastan är lämplig att färga med matfärg. Låt sockerpastan vila en timme efter färgning (täckt) för bästa resultat. Knåda fondanten igen innan ytterligare bearbetning.
Med FunCakes rullad fondant kan du enkelt modellera eller skapa olika former och mönster. Fondanten är också lämplig för att skapa dekorationer. För 250 g fondant tillsätt en hel tesked med FunCakes CMC - Tylo Powder och/eller vatten om det behövs. Knåda väl före användning och kavla ut på ett tunt lager florsocker.
För att täcka en rund tårta med en diameter på 20 cm behöver du cirka 500 g.
Följande process rekommenderas för bästa resultat:
Låt sockerpastan ha rumstemperatur.
Knåda ordentligt tills den är slät och elastisk.
Pudra arbetsytan med lite florsocker och kavla ut med en kavla till en jämn form (2-3 mm tjock).
Finns det fortfarande små sprickor på kanterna när fondanten rullas ut? Knåda igen ordentligt tills kanterna är släta när de rullas ut. Sedan är fondanten klar att användas.
Ingredienser: socker (79%), vegetabiliskt fett (palmkärna, palm), glukossirap, vatten, fuktgivare: E422, emulgeringsmedel: E471, förtjockningsmedel: E415, E466, naturligt smakämne, konserveringsmedel: E200, förtjockningsmedel: E330.
Kan innehålla spår av: mandel . Denna produkt är Halal, Kosher D och glutenfri (NL-090-196) certifierad.
FunCakes fondant är lämplig för vegetarianer och veganer.
Förvaring: förvaras på en torr, mörk plats, 15 ° C - 20 ° C.
Innehåll: 12 kg (5 x 2,5 kg).
(Denna produkt går under skrymmande frakt)